VERHOILUPALVELU

Pitkään palvellut tai loppuun kulunut huonekalu voidaan pelastaa uudelleen ja pukea se laadukkaaseen kuosiin. Sepon Kalusteen ammattiverhoilijat entisöivät ja korjaavat arvosohvat, rahit ja muut huonekalut, jotka sisältävät verhoilutyötä. Ammattitaitoiset verhoilijat ja laadukkaat materiaalit takaavat tyylikkään, laadukkaan ja kestävän lopputuloksen. Ota verhoiltavasta kalusteestasi kuva ja tule myymälään juttelemaan lisää, teemme tarjouksen uudistettavasta huonekalustasi.

MAKSUPALVELU

Maksuvälineinä käy käteinen sekä kaikki yleisimmät pankki- ja luottokortit. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden joustaviin maksuehtoihin, joiden ansiosta voit saada tarvittaessa korotonta maksuaikaa, jatkaa maksuaikaa myös korottoman kauden jälkeen, ajoittaa maksun niin, että se tapahtuu vasta huonekalun toimituksen jälkeen, hoitaa maksujärjestelyt niin, ettei käsirahaa tarvita ja maksutapahtuma yksinkertaistuu.

KÄYTTÖKUNTOON LAITTO

Suurin osa tuotteistamme ei tarvitse kasaamista vaan niille riittää käyttökuntoon laitto, kuten pakkauksesta poiston, jalkojen asentaminen sohville, sängyille tai ruokapöydille. Käyttökuntoon laiton voit tehdä itse tai tilata sen meiltä lisäpalveluna. Näin saat uudet kalusteet heti käyttövalmiiksi, samalla viemme pakkausmateriaalit pois kierrätykseen. Käyttökuntoon saattamisen hinta on 30,-

KASAUSPALVELU

Suuri osa huonekaluistamme toimitetaan valmiiksi kasattuina. Mikäli kaipaat kasaus- ja asennusapua osina toimitettavien tuotteiden kasaamiseen, ota yhteyttä myyjiimme. Koontipalvelusta tulee sopia etukäteen myymälässä. Kasauspalvelun hinta on tuotekohtainen.

KIERRÄTYSPALVELU

Kotiinkuljetuksen lisäpalveluna voit ostaa kierrätyspalvelun. Kun kuljetamme huonekalut kotiisi, viemme samalla halutessasi vanhan vastaavan huonekalun kierrätykseen. Palvelun hinta kotiinkuljetuksen yhteydessä 25,-. Palvelu tilataan ja maksetaan kaupanteon yhteydessä. Huonekalujen kierrätys on hyvä tapa vähentää ympäristökuormaa, sillä vanhat huonekalut päätyvät joko uudelleen käyttöön tai energian hyötykäyttöön.

KOTIINKULJETUS

Mikäli et halua noutaa huonekaluja itse, tarjoamme kuljetuspalvelun, jolla saat helposti ja edullisesti huonekalut kotiin. Kotiinkuljetuspalvelumme sisältää sisälle kannon, esteettömään tilaan.
Kotiinkuljetus alkaen 50,-  etäisyyden mukaan.